Inštrukcije matematike za osnovne in srednje šole.
Inštrukcije matematike za osnovne in srednje šole.

Komentarji

Spodaj si lahko preberete kaj so o nas in našem delu povedali naši učenci in njihovi starši. Svoj komentar pa lahko pustite v spodnjem obrazcu.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Katja 7. 9. 2019

“Žana s svojim znanjem in strokovnostjo zelo dobro predaja svoje znanje. Veliko dela poteka na primerih, kjer lahko utrjuješ obravnavano snov. Zaradi njene sproščenosti in prijaznosti, delo poteka v zelo prijetnem vzdušju! Priporočam jo vsem, ki potrebujejo dodatno razlago, vaje ter vsem, ki se matematičnih nalog ne znajo ustrezno lotiti.”

28. 6. 2019

“Žana zelo pomaga, dobra razlaga in veliko dela za doma(ucni listi)”

1. 1. 2019

“Z inštruktorico Žano se enkrat hitreje naučim snov. Zelo je prijazna in strokovna.”

10. 12. 2018

“Tudi, ko česa ne razumem Ana Marija ne obupa nad menoj, vendar poizkusi razložiti na še lažji način, da ti zadevo še bolj približa.”

9. 12. 2018

“Anja zelo dobro razlaga snov na konkretnih primerih.”

24. 11. 2018

“Super je.”

Mateja 23. 11. 2018

“Z Žano sodelujem že nekaj časa in imamo zanjo le besede pohvale.. je zelo prijazna, dostopna in vedno pripravljena pomagati. snov razloži na razumljiv način, tudi večkrat če je potrebno. njeno pripravljeno gradivo je pregledno in razumljivo in zelo uporabno tudi pri samostojnem učenju. z njeno pomočjo in njenim vodstvom je sin napredoval pri matematiki in izboljšal ocene. kar je meni kot mami pomembno je, da sin prosi za pomoč takoj, ko je potrebno in vem, da se na Žano lahko zanesem, da bo pomagala hvala Žana!”

10. 10. 2018

“Dobra razlaga in razširitev obzorij pri prej nerazumljivih nalogah :)”

To polje izpolnite v primeru, če želite, da se vaše ime izpiše ob objavljenem komentarju.